Häng med på Löparresa till Kroatien!

31 augusti – 7 september 2019

I samarbete med Ving Resor välkomnar vi nu alla löparintresserade till sommarens roligaste och mest givande löparresa!

Följ med oss till den vackra ön Brac i Kroatien där av en av Sveriges bästa löpcoacher Tor Pöllänen utlovar en välfylld löparvecka med fullt fokus på att göra dig till en mer fullfjädrad löpare. Resan passar för både för dig som ska starta i något av loppen under TCS Lidingöloppshelgen och för dig som vill utvecklas som löpare utan något speciellt lopp i sikte. Här kommer du få tillspetsad löpteknik såväl som effektiv och kul löpträning som gör avstamp i hur löpareliten tränar.

Extra bra med den här löparresan är att kompisen, partnern eller resten av familjen kan följa med då vi åker till vårt hotell Waterman Supetrus där det finns mängder av aktiviteter för både stora och små. Själva löpträningen utgör bara delar av varje dag så det kommer även att finnas gott om tid att slappa och umgås.

  • När: 31 augusti – 7 september 2019
  • Var: Waterman Supetrus Resort, SupetarBrac
  • Pris per person: Från 9.900:-, enkelrumstillägg från 4.050:-
  • Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Läs mer och boka på Vings hemsida!