VÅRT ERBJUDANDE - FÖRETAG

Next Level Running erbjuder skräddarsydda lösningar för företag och organisationer som vill erbjuda sina medarbetare roliga och givande träningstillfällen, föreläsningar och arbetsplatsutmaningar i ledning av någon av NLR:s landslagsmeriterade Löpcoacher.. Vi tillgodoser er med teoretiska såväl som praktiska färdigheter som kommer gynna deltagarnas löpträning resten av livet. Förhoppningsvis inspirerar vi även många ej redan löparinvigda medarbetare att upptäcka och komma igång med sin löpträning – och sedermera en mer aktiv livsstil!

NLR Gruppträning

Med coacher i världsklass, en förfinad metodik för inlärning av löpteknik samt stort fokus på personlig feedback kan vi erbjuda marknadens i särklass främsta löpcoaching!

Med avstamp i Next Level Runnings för motionärer särskilt framtagna löpteknikpedagogik (Next Level Runnings tre byggstenar till det effektiva löpsteget) läggs stor vikt vid utveckling av löpteknik, löpekonomi och löpstyrka. Under passens andra halva ges deltagarna möjlighet att springa sig riktigt trötta och testa på olika typer av roliga intervallformat. Ambitionen att ge deltagarna förutsättningar och nycklar att utveckla sin löpning och lära sig uppskatta träningsformen löpning än mer! Dessutom kan erfarna löpare såväl som totala nybörjare dra nytta av denna approach till gruppträning.

Exempelpass:

  • Koordinations- och Rörlighetsuppvärming för Löpare
  • Löpteknik - Genomgång av NLR:s tre byggstenar till det effektiva löpsteget
  • Tekniklopp med personlig feedback i fokus
  • Intervaller anpassade för hela gruppen

Vi erbjuder allt från enstaka pass till längre träningsserier.

Hör av er så berättar vi mer!

NLR Föreläsning

LÅS UPP PROFFSENS HEMLIGHETER MED DAVID OCH TOR

Under en inspirerande och matnyttig föreläsning berättar 2.15 - Marathonlöparen David Nilsson om sin väg till Europaeliten i långlöpning samt sin fortsatta satsning mot OS 2020. Med avstamp i en elitlöpares träning ämnar sedan David och Finnkampsvinnaren Tor Pöllänen att bryta ner en elitlöpares träning och på ett pedagogiskt sätt ge deltagarna nycklar och koncept att ta med till sin egen träning.

Utlovas:

  • Handfasta tips kring du hittar kontinuitet och glädje i din löpträning – oavsett tidigare erfarenheter och nivå.
  • Handfasta tips kopplat till hur du gör din träning effektiv och målorienterad – träningsupplägg, tävlingsupplägg och tävlingsförberedelser.
  • Frågerunda

Hör av er så berättar vi mer!

Gruppbaserade Träningsprogram & Arbetsplatsutmaning

Tränar du och dina medarbetare mot ett givet lopp? Vi på Next Level Running är stjärnor på att ta fram gruppbaserade träningsupplägg utformade att fungera utmärkt för erfarna löpare såväl som nybörjare. Sådant träningsprogram kan med fördel förvandlas till en kul arbetsplatsutmaning och/eller kombineras med NLR gruppträning.

Hör av er så berättar vi mer!